Nyhed

O Days 2024 fuldender programmet - og lancerer ny dj-scene

Angel Wei, Logic1000 og Selma Judith er blandt de seneste tilføjelser til sommerens program

De har for længst annonceret navne som The Blaze, Chase & Status, Mø, The Blessed Madonna og When Saints Go Machine.

Nu har arrangørerne af O Days, som finder sted på Refshaleøen i København den 1.-3. august, så offentliggjort de sidste 13 navne til programmet - og lancerer samtidig den nye Drift Radio Scene, som lanceres i samarbejde med den københavnske radiostation af samme navn.

“Det har fra starten været vores mål at nuancere folks billede af musikmiljøet i København. Den fysiske scene på O Days giver os en chance for at vise et endnu større publikum, hvor den elektroniske scene er på vej hen. Og så gør vi det synligt, at vi repræsenterer et vækstlag, der nærer helheden,” udtaler Anton Örn Sandholt fra Drift Radio i en pressemeddelelse om samarbejdet med O Days og den nye scene, som vil præsentere en række københavnske djs i løbet af festivalen.


Udover en stribe djs til den nye scene - herunder Angel Wei, Atusa og Mads Axelsen - føjer festivalen navne som australske Logic1000 og kritikerroste Selma Judith til programmet."Den sidste portion af programmet understreger, hvor rummelig en kategori elektronisk musik er i 2024. Ved siden af Drift Radios bud på lyden af København har vi Logic1000, et stjerneskud fra den internationale klubkultur," udtaler O Days’ musikchef Theodor Clausen om de nytilkomne navne, og tilføjer: 

"Det er interessant at sætte over for en kunstner som Selma Judith, der kommer fra et andet sted. Hun blander sit klassiske afsæt med elektroniske elementer og tekster, der direkte tager stilling til samfundet."

De seneste navne til årets O Days-program
Logic 1000
Selma Judith
Elsked
Isabella Hartig
Angel Wei
Atusa
Mads Axelsen
Téa
Lucky Lube
Elliot Litrovski
DJ Tjiquita
DJ Nah Care
Suzie The Cockroach


ANNONCE