Nyhed

Kaleo klar med ny single - og dansk koncertdato

Det islandske band varmer op til vinterens turné med studieversion af mangeårig livefavorit

For næsten nøjagtig et år siden stod islandske Kaleo på scenen på Northside Festival i Aarhus - en koncert, som modtog en respektfuld, firestjernet anmeldelse fra GAFFAs Ole Rosenstand Svidt.

"En arbejdssejr fra et traditionsdyrkende band, der gjorde en særdeles ihærdig indsats for at vinde festivalpladsens opmærksomhed, og det lykkedes efterhånden. NorthSide må gerne booke et bluesband en anden god gang," noterede Svidt dengang.

Nu forlyder det så, at Kaleo kommer tilbage til landet - denne gang for at give headliner-koncert i KB Hallen den 8. december som led i deres Payback Tour.


De har Júníus Meyvant med som opvarmning, og billetsalget går i gang 5. juni via Live Nations hjemmeside og to døgn senere via Billetlugen. Billetter koster mellem henholdsvis 375 og 405 kroner plus gebyr. 

Samtidig med annonceringen af deres kommende, europæiske turné har Kaleo annonceret den nært forestående udgivelse af deres nye single "Rock'n'roller." Den udkommer på fredag.

"Jeg skrev den i Kaleos tidlige dage. Vi begyndte at spille den med det samme, og har haft den på sætlisten lige siden, for det meste som afslutningsnummer ved vores koncerter. Da vi gik i studiet for at indspille vores, besluttede vi, at det var på tide at indspille en ordentlig version af sangen og langt om længe få den udgivet," udtaler JJ Julius Son fra Kaleo i en pressemeddelelse.


De islandske genreblandere Kaleo gæster København

ANNONCE