Nyhed

79-årig guitarlegende aflyser turné - står overfor stor operation

Procol Harum-veteranen Robin Trower har delt den triste meddelelse på sin Facebookprofil mandag

For et par måneder siden varslede Robin Trower en forestående, udvidet jubilæumsudgave af sit 1974-album Bridge of Sighs. Den udkommer som 3-cd og bluray eller dobbelt LP på fredag og indeholder - foruden en remastereret udgave af albummet - diverse rariteter, liveoptagelser med mere.

Nu har Trower så annonceret aflysningen af sin planlagte, amerikanske turné til efteråret. Den 79-årige guitarist skal nemlig gennemgå en større operation i forbindelse med vedvarende, ikke nærmere specificerede helbredsproblemer.

"Min læge har overbevist mig om, at den eneste effektive løsning liger i en større operation snarest muligt," skrev Trower på Facebook mandag og fortsatte:


"Jeg er også blevet orienteret om, at det kan tage et godt stykke tid, før jeg er fuldt restitueret. Det gør det umuligt for mig at forpligte mig på at turnere i den nærmeste fremtid. Jeg har kæmpet med denne beslutning, men har erkendt, at jeg ikke kan fortsætte med at turnere på nuværende tidspunkt," noterede guitaristen og tilføjede:

"Jeg håber, at den her operation vil købe mig noget tid, og give mig mulighed for at vende tilbage til at gøre det, jeg holder mest af: Spille live. Jeg ser frem til at se jer igen, så snart jeg er i stand til det."

ANNONCE