Nyhed

The Minds of 99 afslører stærke opvarmningsnavne

Det folkekære band tager tre forskellige supportacts med, når de generobrer Parken til sommer

Tilbage i september 2021 gav The Minds of 99 en helt uforglemmelig koncert på Danmarks nationalstadion Parken i København. Koncerten blev efterfølgende til et livealbum, som udkom i januar '23 og modtog fem stjerner af GAFFAs Adam Bouttai.

For nogle måneder siden annoncerede bandet så, at de gør det igen i juni '24 - og tilføjede en tredje koncert, da de to oprindeligt annoncerede blev udsolgt på kort tid.

I dag kan koncertarrangøren Live Nation så annoncere opvarmningsnavnene til de tre koncerter. Der bliver tale om tre forskellige opvarmningsnavne, som hver især har gjort sig stærkt bemærket de seneste par år - mens bandets gode ven DJ Eloq er med alle tre aftener.


De tre opvarmningsnavne bliver - i nævnte rækkefølge - Kind mod kind (21/6), Zar Paulo (22/6) og Prisma (23/6).

"Vi har inviteret tre forskellige bands med som support i Parken, ét til hver aften. Det er mega fedt for os, for det giver os mulighed for at vælge tre bands, som vi synes hver især kan noget særligt. Vi håber også, det er med til at give hver aften et unikt krydderi," udtaler bandet i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Selvom vi har lavet det bedste sæt, vi overhovedet kan til Parken, har vi også arbejdet med at give hver aften et lille drys af noget forskelligt. Et lille ‘easter egg’ til dem, der kommer flere aftener. Som et anker har vi vores ven, producer og resident DJ, ELOQ med til at varme det hele op. Vi glæder os helt enormt meget.”  


KOMMENTAR: Det er ikke altid størrelsen, det kommer an på – husk også de mindre koncerter

ANNONCE