Nyhed

EFTER PINK FLOYD-SUCCES: Østre Gasværk Teater annoncerer ny forestilling om København – med store danske sangere ombord

Stine Bramsen og Kira Skov er to ud af seks danske artister, der skal være med til at løfte den nye koncertteater-forestilling

På Østre Gasværk Teater i København ønsker de at fusionere musik og teater på nye måder. I september slog de således dørene op til Pink Floyd-forestillingen Another Brick In The Wall, Part 5, som blev en regulær publikumssucces, og som deruden modtog fire stjerner af GAFFA.  Nu annoncerer teatret den næste store teaterkoncert-forestilling, som får premiere til efteråret den 20. september 2024.

Forestillingen har titlen Sange fra byens hjerte, og tager publikum med på en rejse med musik, der har København som sit omdrejningspunkt. Publikum vil derfor kunne se frem til at opleve nye fortolkninger af kendte danske sange om landets hovedstad, herunder blandt andet Tina Dickows "Copenhagen” samt Love Shops ”Copenhagen Dreaming”.

Til at løfte den musikalske opgave har Østre Gasværk Teater allieret sig med seks danske musikere, både rutinerede og up-coming artister, som skal fremføre sangene. Musikerne er Stine Bramsen, Kira Skov, Bjørn Fjæstad, Barbara Moleko, William Torp og Sharon Kumaraswamy, og foruden de allerede kendte numre bidrager hver artist også med et nyt, originalt nummer – der selvfølgelig omhandler København.


”Jeg er så glad for, at jeg skal være med i Sange fra byens hjerte. Det er stort for mig. Jeg har altid været nysgerrig på teaterverdenen – og Østre Gasværk Teater er jo et fantastisk rum at få lov at stå i. Og så glæder jeg mig helt vildt meget til at være en del af så sejt et hold og skabe noget nyt sammen!” udtaler Stine Bramsen i en pressemeddelelse.

De seks musikere kommer dog ikke til at stå på scenen alene. De får selskab af det nyetablerede Musikteaterlandshold på Østre Gasværk Teater, som også skal være med til at fortolke de københavnske sange. Musikteaterlandsholdet består af 29 nøje udvalgte freelancemusikere, som kommer til at udgøre kernen i det band, som vil blive en aktiv del af forestillingen.

Om den kommende nye forestilling udtaler teaterchef på Østre Gasværk Teater, Søren Møller:


”Efter at have oplevet hvor godt publikum har taget imod koncertteaterformen på Another Brick in The Wall, Part 5, er det en kæmpe glæde at kunne dele, at vi med Sange fra byens hjerte bliver ved med at lave koncertteater. Nu vender vi bare hjem, helt hjem. Med et luksushold, sange og et venue i særklasse, kan det kun blive fantastisk!”.

Billetsalget til Sange fra byens hjerte starter i dag, den 28. november, klokken 12 via Gasværkets hjemmeside.

Magtens Korridorer-forsanger lander hovedrolle i ny Pink Floyd-forestilling


ANNONCE