Nyhed

COPENHELL: Tunge navne blandt tyve nye tilføjelser til næste års program

The Offspring og Corey Taylor er blandt de seneste tilføjelser til 2024-plakaten

For en lille måned siden offentliggjorde arrangørerne af Copenhell de første 22 navne til næste sommers udgave af metalfestivalen på Refshaleøen i København. Ved dén lejlighed blev det afsløret, at publikum kan begynde at glæde sig til at høre blandt andre Fu Manchu, Dropkick Murphys og Die Krupps.

I sidste uge tilføjedes desuden Pretty Maids, som ved samme lejlighed annoncerede en koncert på hjemmebane ved Copenhells søsterfestival Jailbreak i Horsens.

Her til morgen (2/11, red.) afsløres så yderligere tyve navne, og denne gang kan man vist godt tillade sig at tale om, at det tunge skyts køres i stilling.


På listen over nye navne finder man således Slipknot-frontmanden Corey Taylor, Bruce Dickinson fra Iron Maiden og The Offspring - foruden Biohazard, Cradle of Filth, Avenged Sevenfold med flere. Du kan se alle tilføjelserne i bunden af artiklen.

Den forløbne sommers udgave af Copenhell bød vanen tro på en række musikalske stjernstunder i den hårdslående ende af skalaen. Testament scorede topkarakter, mens koncerterne med Mötley Cruë, Ghost og hovednavnet Guns N' Roses til gengæld skuffede.

Corey Taylor, som altså kan opleves i eget navn til sommer, var også fordi i front for Slipknot.


"På mange måder var der ikke meget galt med Slipknots sæt. Og det er måske også der, problemet efterhånden ligger. For vreden holdes efterhånden i stram snor, og de psykopater, vi engang troede befandt sig bag maskerne, er nu blevet dydige borgere med det formål at underholde," noterede GAFFAs anmelder Simon Yüksel Nielsen om dén koncert.

Dagens tilføjelser til Copenhell 2024-plakaten

Avenged Sevenfold
The Offspring
Corey Taylor
Bruce Dickinson
Thy Art is Murder
Slaughter to Prevail
Biohazard
Cradle of Filth
Hammerfall
Karnivool
Corrosion of Conformity
Asinhell
Dying Fetus
Harms Way
Mimi Barks
John Cxnnor
Crypta Excel
J.J. & The A's
Escuela Grind

FORSIDEN I '85: Da Pretty Maids var klar til at erobre verden - med base i Horsens


ANNONCE