Nyhed

COPENHELL 2024: Tretten stærke navne føjet til plakaten

Chelsea Wolfe og Body Count er blandt de seneste tilføjelser til næste års program

Tilbage i starten af oktober offentliggjorde arrangørerne af Copenhell de første 22 navne til næste sommers udgave af metalfestivalen på Refshaleøen i København. Ved dén lejlighed blev det afsløret, at publikum kan begynde at glæde sig til at høre blandt andre Fu Manchu, Dropkick Murphys og Die Krupps.

Siden har også sværvægtere som Tool, Corey Taylor, Bruce Dickinson fra Iron Maiden, The Offspring og Biohazard meldt deres ankomst - og i dag er der så flere gode nyheder til metalfolket i form af tretten nye tilføjelser til 2024-plakaten.

Det drejer sig om blandt andre de amerikanske nu metal-koryfæer Limp Bizkit, anmelderroste Chelsea Wolfe, Steel Panther, Eivør og Body Count. Du kan se alle tretten navne nedenfor. 


Den forløbne sommers udgave af Copenhell bød vanen tro på en række musikalske stjernstunder i den hårdslående ende af skalaen. Testament scorede topkarakter, mens koncerterne med Mötley CruëGhost og hovednavnet Guns N' Roses til gengæld skuffede. Corey Taylor, som altså kan opleves i eget navn til sommer, var også fordi i front for Slipknot.

"På mange måder var der ikke meget galt med Slipknots sæt. Og det er måske også der, problemet efterhånden ligger. For vreden holdes efterhånden i stram snor, og de psykopater, vi engang troede befandt sig bag maskerne, er nu blevet dydige borgere med det formål at underholde," noterede GAFFAs anmelder Simon Yüksel Nielsen om dén koncert.

Dagens tretten tilføjelser til Copenhells 2024-program


Ole Luk fra Afsky kritiserer Copenhell: "Fair? Nej!"

ANNONCE