Nyhed

NY ENDAGSFESTIVAL: Oplev Icekiid, Lord Siva, Tessa og flere danske navne

Et nyt koncertkoncept har meldt sin ankomst og inviterer dig til endagsfestival i både Rødovre, Esbjerg og Aalborg

I dag lanceres et nyt koncertkoncept, der går under navnet Backyard Stage. Arrangørerne bag introducerer konceptet som en slags lokal havefest med et lille drys af festivalstemning. Backyard Stage løber af stablen for første gang i sommeren 2023, hvor det samme line-up (med få undtagelser) giver koncerter i både Rødovre, Esbjerg og Aalborg.

Programmet tæller 11 danske navne, og man finder både veletablerede og up-coming kunstnere på programmet. I samtlige byer kan man opleve Gobs, Icekiid, Bathsheba, Lamin, Skinz, Tessa, The Jerryz, Thor Farlov og TooManyLeftHands. Derudover kan man i Esbjerg og Aalborg også høre Emil Lange, mens Lord Siva gæster Backyard Stage i Rødvore.

Arrangørerne bag fortæller følgende om det nye koncept i en pressemeddelelse:


- Vi vil bringe byen sammen og give unge en mulighed for at opleve nogle af tidens største kunstnere i et unikt univers blandet med et lille drys af festivalstemning. Samtidig er vores vision at bidrage til det ungemiljø, der i forvejen skaber oplevelser og rum for de unge i lokalområdet året rundt. Backyard Stage er en fejring af musikken og en mulighed for at bidrage til de andre gode initiativer, der skaber noget for de unge, lyder det fra initiativtageren, Jacob Haals.

Backyard Stage ønsker med andre ord at blive en del af de initiativer for unge over 18 år, der skaber oplevelser flere gange om året. Derfor skal konceptet til at starte med besøge tre forskellige byer på tre forskellige datoer, mens de håber, at de i fremtiden kan udvide til endnu flere byer og endnu flere datoer.

Backyard Stage finder sted i Rødovre den 19. maj, i Esbjerg den 2. juni og i Aalborg den 18. august. Du kan købe billetter via deres officielle hjemmeside.


LÆS OGSÅ: BATHSHEBA-INTERVIEW: Med lyden af 2021 bearbejder hun ømme barndomsminder

ANNONCE