Nyhed

Hvem præger næste års musiklandskab? Vega annoncerer koncert med deres bud

Vega har netop spået næste års stjernefrø - og annoncerer koncert med dem alle

Vega har netop præsenteret deres udvalgte for 2023, der alle spiller den 27. januar. Det er 13. gang, og tidligere har deres line-up inkluderet navne som Jada, og Drew Sycamore, der alle har fået succes.

Navnene er dem, som Vega tror kommer til at præge koncertlandskabet, radioen og festivalerne næste år.

Den 18-årige Giift synger, skriver og producerer sine egne sange. Med træk fra både neo-soul og r&b sendte hun debut-ep’en Archives ud efterfulgt af det seneste skud fra stammen, ”If You Leave.”


Nogle andre, der blander r&b ind i deres produktioner, er duoen Ung-Skab, der består af Clara Rose Lundberg og Eigil Bjørn Meldgaard. Debut-ep’en er præget af r&b såvel som pop og trap.

Kind mod Kind udsendte en ep med et lidt langt navn, nemlig kindmodkindmodkindmodkindmodkindkindmodkindmodkindmodkindmodkindkindmodkindmodkindmodkindmodkindkindmodkindmodkind. Det fik fire ud af seks stjerner af GAFFA under overskriften: ”Den blødste bunkerfest, du længe har oplevet.”


Du har muligvis hørt Cyd Williams før i serierne Salsa og Drenge af Jonas Risvig. Han er ofte i seriehjørnet, også med soundtracks til ungdomsserierne Centrum, Grænser og Flokken, hvor han sætter ord på ungdommens år og drømme om frihed, mens han netop har udgivet singlen ”Hvis du tar med” sammen med Rumle.

LÆS OGSÅ: ALIVE FESTIVAL 2023: De første navne er klar – og der er dansk på menuen

”Det er med vilje over-the-top og en stor fuckfinger til bløde mellemvarer. Formår du at hænge på, når Debbie Sings først river dine ører rundt, er belønningen en nærmest ekstatisk oplevelse for dine frontallapper,” står der i Vegas begrundelse for valget.


Med inspiration til silkeblød, dansk popmusik fra 80’erne startede gruppen Mona Moroni. Og det er helt forståeligt, hvis man forbinder musikken med Busters Verden, Gummi Tarzan og Zappa, skriver spillestedet om trioen.

Billetterne til koncerten koster 200 kroner inklusiv gebyr, og billetsalget er startet i dag klokken 10.00. Koncerten finder sted i Lille Vega.

Pil starter ny tradition i Store Vega


ANNONCE